RETETA | Pui crocant cu bacon și sos de usturoi

Ingrediente:

130 g zahăr brun

3 linguri usturoi, pisat

6 bucăți piept de pui

12 fâșii bacon

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare:

Într-un bol, amesteci zahărul cu usturoiul, sare și piper, după gust. Dai bucățile de pui prin această compoziție, până sunt acoperite în totalitate. Le înfășori pe fiecare în câte două fâșii de bacon.

Așezi într-o tavă și le ungi cu amestecul de zahăr rămas. Dai la cuptorul încins 25-30 de minute până se rumenesc. Servești cu pătrunjel.

Sursa https://dinnerthendessert.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close