RETETA | Paste cu pui la cuptor

Ingrediente:

250 g paste

1 piept de pui

2 căţei usturoi

1 ceapă

250 ml smântână

150 g mozzarella

30 g unt

1 lg cimbru

sare, după gust

piper, după gust

1 legătură pătrunjel

50 ml vin alb, sec

40 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Pui apa cu sare, la fiert. După ce clocoteşte, adaugi pastele şi le laşi să fiarbă. Apoi le scurgi, cu ajutorul unei site. Tai ceapa felii subţiri, apoi pregăteşti pieptul de pui, pe care îl tai cubuleţe.

Separat, căleşti ceapa roşie în uleiul de măsline, apoi adaugi puiul tăiat şi îl rumeneşti. Presari sare, piper şi cimbru, după gust. Stingi cu vinul alb, demisec şi aştepţi să scadă. Adaugi, apoi, smântâna şi deasupra, pătrunjelul. Razi parmezanul şi mozzarela.

Pui pastele într-un vas şi adaugi sosul deasupra. Încorporezi brânza şi amesteci bine. Laşi la cuptorul preîncins, la 180 de grade C, circa 10 minute.

Serveşti alături de cei dragi! Poftă bună!

Foto: Mongolian Kitchen Recipe

Sursa: https://clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close