Retete

RETETA | Vițel cu legume

Ingrediente:

  • 1 kg carne vitel
  • 100 ml ulei
  • 6 catei usturoi tocati
  • 2 cepe rosii tocate marunt
  • 2 fire ceapa verde rondele
  • 1 ardei kapia cubulete
  • 1 tija telina feliata
  • 1 ceasca fasole verde congelata
  • 1 ceasca mazare verde congelata
  • 1/2 lingurita boia rosie
  • 1/2 lingurita pasta ardei iuti tocati
  • sare
Mod de preparare:

Carnea de vitel se trece prin jet de apa rece , se tamponeaza de excesul de umiditate si se feliaza .

Setati aparatul de gatit pe functia Fry si caliti usor timp de 10 minute in ulei, ceapa , usturoiul ,ardeiul si telina .Sarati . Adugati boiaua si pasta de ardei iute .

Se pune carnea , doua cani de apa si se trece pe programul Stew  timp de 40 minute .

Cu 10 minute inainte de terminarea programului se aduga legumele congelate .

Pofta buna !!!

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page