Retete

RETETA | Fursecuri cu ciocolata alba si nuci

Fursecurile cu ciocolata alba si nuci se prepara rapid si sunt ideale pentru gustarea de la cafea sau ceai. Se pot servi si cu diverse sosuri dulci si dulceturi.

Ingrediente:

  • 160 grame de faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 120 grame unt
  • 100 grame zahar alb
  • 100 grame zahar brun
  • 1 ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1/2 lingurita cafea instant
  • 100 grame nuci
  • 100 grame ciocolata alba
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol amesteca faina cu sarea si praful de copt. Intr-un bol amesteca bine untul pana devine cremos. Adauga zaharul si continua sa amesteci, pana crema isi dubleaza cantitatea.

Adauga apoi oul, vanilia si cafeaua. Incorporeaza treptat si faina si amesteca bine. Cand ai obtinut un aluat consistent, adauga nucile si ciocolata alba tocata.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt, formeaza fursecurile cu o lingura. Da la cuptorul incins timp de 15 minute. Dupa ce le scoti de la cuptor, lasa-le sa se raceasca timp de 10 minute.

Fursecurile cu ciocolata alba si nuci se servesc cu lapte cald sau ceai.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page