EducatieLocal

Lauri pentru elevii botoșăneni la concursul național „Made for Europe” 2024 – FOTO

La etapa națională a Concursului „Made for Europe” 2024, desfășurată în perioada 24-28 aprilie 2024, județul Botoșani a fost reprezentat de elevii următoarelor unități de învățământ: Liceul „Regina Maria” Dorohoi, Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, Școala Gimnazială Nr. 17 Botoșani și Școala Gimnazială „Elena Rareș” Botoșani, școli reprezentative pentru numărul de proiecte europene derulate.

În cadrul competiției, elevii din echipele de proiecte europene din școli au prezentat cele mai valoroase produse realizate, evidențiind relevanța educațională a produsului proiectului, integrarea sa în curriculum și în activitățile curriculare/exracurriculare ale școlii, utilitatea și caracterul valorizator al produsului final.

Punctajele obținute de elevii botoșăneni din lotul olimpic național i-au situat în fruntea clasamentului, reprezentând astfel cu succes unitățile de învățământ din județ care au implementat proiecte europene.

„Felicitări tuturor participanților, părinților și profesorilor coordonatori! Rezultatele obținute încununează munca elevilor și cadrelor didactice care i-au pregătit.” a declarat domnul prof. Bogdan Gheorghe SURUCIUC, inspector școlar general.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page