Politic

AUR Botoșani nu a făcut și nu va face blaturi politice. Un nou atac asupra contracandidaților pentru funcția de primar – FOTO&VIDEO

Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Botoșani, a lansat un atac asupra contracandidaților pentru funcția de primar.

„Primarul în funcție, Cosmin Andrei, era foarte bucuros acum câteva zile că este trimis în judecată reușind la Tribunalul Botoșani să scape de controlul judiciar, însă spre ghinionul său acea sentință a fost desființată. Nu pot să nu aduc opiniei publice unele zvonuri prin care dumnealui ar fi recunoscut și ar fi semnat un acord de recunoaștere a vinovăției, dar procurorii au refuzat, ceea ce în continuare mă duce cu gândul la întrebarea ce o adresez botoșănenilor, ce se va întâmpla cu votul lor, al tuturor celor care și-au pus speranța în primarul Cosmin Andrei. Nu pot să nu remarc lipsa de reacție a președintelui PSD, Doina Federovici, care în continuare îl susține în această campanie.” a spus Cătălin Silegeanu.

De asemnea, Cătălin Silegeanu, precizează că cei doi contracandidați și-au împărțit politic posturile în unele insituții publice.

Vreau să aduc opiniei publice o asemănare dintre cei doi, candidatul Cătălin Flutur și Cosmin Andrei, cu privire la marile realizări. Să nu uităm că primăria are conturile blocate din cauza domnului Flutur cu problema Termica și pe care Cosmin Andrei nu a reușit să o rezolve. Și încă o asemnăare, împărțirea instituțiilor, știți foarte bine Locativa este acaparată de domnul Flutur iar Urban Serv este acaparată de Cosmin Andrei.” a mai adăugat candidatul AUR la primăria municipiului Botoșani.

Ariadna Cîrligeanu, președintele filialei AUR din Botoșani, susține că liderul PNL Valeriu Iftime este „șantajabil la orice oră” din cauza contractelor cu statul încheiate de compania acestuia.

„De-a lungul timpului au fost diferite invenții cum că am făcut blat politic cu un anumit partid sau cu altul. Noi suntem, într-adevăr, singurul partid care venim cu un suflu nou. În rândurile noastre nu sunt acceptate astfel de metehne politice și nu vor fi acceptate. Nu am făcut blat politic și nu vom face vreodată blat politic cu vreun partid”, a declarat Ariadna Cîrligeanu.

Ariadna Cîrligeanu susține că a avut capacitatea și încrederea să elimine din organizația locală a AUR Botoșani pe cei care promovau practicile politice vechi și nefavorabile.

„Din fericire, până acum, mi-a dat Dumnezeu puterea și înțelepciunea să-i elimin astfel de elemente din Organizația Locală AUR Botoșani, astfel de persoane care, de-a lungul timpului, veneau cu vechi metehne politice și să mențin o organizație verticală, care își dorește într-adevăr să producă o schimbare. O schimbare reală nu poate fi produsă având același practici cu care am fost învățați de către PSD și PNL. Așadar, nu am făcut blat politic și nu vom face vreodată blat politic în județul Botoșani”, a mai precizat Cîrligeanu în conferința de presă.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page