Retete

RETETA | File de pește în sos de tomate

Ingrediente:

8 g unt

2 căței de usturoi

1 lingură de vin

zeama de la ½ lămâie

115 g pastă de tomate

2-3 bucăți file de pește

capere, după gust

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare:

Topești untul într-o tigaie. Adaugi usturoiul mărunțit și îl călești aproximativ 1 minut. Torni vinul și zeama de lămâie și mai lași câteva secunde, apoi continui cu sosul de tomate și la final bucățile de pește pe deasupra. Condimenetezi cu sare și piper, după gust. Acoperi și gătești timp de 4-5 minute, la foc mediu. Întorci pe partea cealaltă pentru încă 1 minut, sau până când peștele este gata. Servești cu capere pe deasupra.

Sursa http://www.skinnytaste.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page