Local

Sute de botoșăneni și-au căutat de lucru la Bursa locurilor de muncă – FOTO

Sute de botoșăneni au participat, astăzi, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizatî de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Evenimentul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Mulțumim agenților economici, angajatorii participanți care sunt alături de noi și noi alături de dumnealor, îi sprijinim în activitatea desfășurată și îi sprijinim în a-și asigura resursa de muncă necesară. Mulțumin și dvs, dragi persoane participante, persoane în căutarea unui loc de muncă, sperăm ca la finalul aceste acțiuni să aveți un statut schimbat pe piața muncii, și anume cel de salariat, statut care să vă peermită un trai decent, un trai mai bun”, a declarat Anca Apăvăloaie. directorul AJOFM Botoșani.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page