Retete

RETETA | Coroniță de cârnăciori în aluat

Ingrediente:
1 aluat foitaj
25 de cârnăciori
50 g muștar
2 linguri semințe de mac
1 ou bătut cu 1 lingură de apă
ketchup, după gust
crenguțe de rozmarin, pentru decor

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 190 °C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Întinzi aluatul într-o foaie și decupezi forme triunghiulare, de mărime potrivită. Le ungi cu muștar. Așezi un cârnăcior în fiecare triunghi, apoi rulezi. Presari semințele de mac și le ungi cu oul bătut.

Aranjezi în tavă, unele lângă altele, până se lipesc ușor la margini, într-un cerc. Dai la cuptor 15-20 de minute, până devin aurii. Lași la răcit 10 minute. Decorezi coronița în mijloc cu crenguțe de rozmarin. Servești cu ketchup.

Sursa http://www.delish.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page