Politic

AUR Botoșani și-a prezentat o parte dintre candidații la alegerile din 9 iunie – FOTO&VIDEO

Astăzi, AUR Botoșani și-a prezentat o parte dintre candidații la alegerile locale din 9 iunie pentru Consiliul Județean și primăriile din județ.

Alături de omul de afaceri Cătălin Silegeanu și candidat la Primăria municipiului Botoșani au mai fost prezenți și Eusebiu Cibiliu, candidat la Consiliul Județean Botoșani, Ciprian Ignătescu, candidat la primăria municipiului Dorohoi, dar și Cătălin Chiorescu, candidat la primăria comunei Santa Mare

Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la Primăria municipiului Botoșani, susține că după alegerile locale partidul din care face parte va trebui să facă alianță cu PSD sau PNL.. Acesta își propune obținerea a 7 mandate de consilier local, respectiv un viceprimar.

Cătălin Silegeanu nu a fost de acord cu decizia municipalității de a organiza Zilele municipiului în perioada 9 – 12 mai în debutul campaniei electorale. Deși a contestat, acum îi îndemnă pe botoșăneni să meargă la distracție și să se bucure de aceste zile.

Totodată, Cătălin Silegeanu a criticat în termeni duri trimiterea în judecată a primarului Cosmin Andrei de către DNA în dosarul subiectelor pentru angajarea de la Taxe și Impozite.

„Cosmin Andrei nu mai poate fi ales într-o funcție publică, pentru că, odată pronunțată sentința, va pierde dreptul de a mai exercita atribuții de demnitate publică, din punct de vedere juridic. Din punct de vedere moral, demnitatea și-a pierdut-o acum multă vreme”, a declarat Cătălin Silegeanu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page