RETETA | Ciorbă rusească

Timpi de preparare

  • Timp de gatire: 40 min
  • Gata in: 40 min

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 litru zeama de castraveti
  • 1 gulie
  • 1 morcov
  • 5 castraveti acri
  • 150 g cereale de orz
  • cateva frunze de leustean

Preparare

O ciorbita acrisoara, cu un gust uimitor de bogat, desi nu contine carne. Uite cum sa prepari si tu ciorba ruseasca:

1. Gulia se curăţă, se taie cuburi şi se pune la fiert împreună cu morcovul tăiat cubuleţe. Se lasă 20 de minute.

2. Între timp, se fierb cerealele separat şi apoi se lasă la scurs.

3. Se adaugă castraveţii feliaţi peste gulie şi morcov şi se lasă la fiert 15 minute. După acest timp, se pune întâi jumătate din cantitatea de zeamă de castraveţi, uleiul şi pasta de roșii. Se lasă să dea un clocot, se gustă şi apoi se adaugă cerealele in ciorba ruseasca.

4. Se mai lasă un clocot împreună, se mai drege gustul de acru şi se aduce la masă cu leuştean deasupra.

Sursa:retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close