Retete

RETETA | Budincă de mere şi brânză

Ingrediente:

450 g mere
2 linguri unt

1 esenţă de vanilie
150 ml lapte
100 g brânză de vaci
2 ouă
2 linguri zahăr tos

unt pentru uns tava

pesmet

Preparare:

Cureţi merele de coajă şi de cotor, apoi le tai felii. Scurgi brânza de apă. Căleşti merele în unt cu esenţă de vanilie până se frăgezesc, apoi le pui într-un vas tapetat cu unt şi pesmet.

Amesteci laptele, brânza, ouăle şi zahărul, apoi torni totul în tavă, peste mere.

Bagi compoziţia la cuptor şi o laşi 25 de minute.

Serveşti budinca fierbinte.

 

Sursa: http://www.cookitsimply.com/recipe-0010-0p4215.html

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page