Retete

RETETA | Brioșe cu ardei și dovlecei

Ingrediente:

250 g făină

2 lingurițe praf de copt

3 ouă

1 linguriță oregano uscat

1 dovlecel

100 ml lapte

150 g telemea

2 ardei grași

6-7 linguri ulei

ceapă verde, opțional

sare

piper

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci făina, praful de copt, oregano, sare și piper, după gust. Tai dovlecelul și ardeii bucățele. Le călești într-o tigaie, în puțin ulei, aproximativ 5 minute. Dai deoparte.

Adaugi peste făină ouăle bătute, laptele și 5 linguri ulei. Amesteci până obții o compoziție omogenă. Încorporezi brânza mărunțită și legumele. Torni amestecul într-o tavă pentru brioșe, tapetată cu hârtii de copt. Dai la cuptor 30 de minute. Servești, dacă vrei, cu ceapă verde tocată.

Sursa http://www.fussfreecooking.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page