Educatie

Specialiștii antidrog din Botoșani i-au pregătit pe elevi pentru a petrece vacanța de vară în siguranță – FOTO

În această săptămână, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat la Seminarul Teologic Liceal Ortodox ,,Sfântul Gheorghe” Botoșani, Școala Gimnazială nr. 1 Lunca și Școala Gimnazială nr. 2 Dracșani, o serie de activități preventive în cadrul campaniei naționale „Consumul de droguri ne privește pe toți”.

Astfel, 170 de elevi și 10 profesori au fost informați despre efectele și riscurile consumului de alcool și droguri, dar și despre serviciile de asistență specializată disponibile, la nivel local, în cazul în care se confruntă, direct sau indirect, cu probleme cauzate de consumul de substanțe psihoactive.

Activitățile desfășurate fac parte din campania ”Consumul de droguri ne privește pe toți!”,  prin care CPECA Botoșani promovează în rândul adolescenților și tinerilor dezvoltarea unor abilităţi de viaţă necesare luării unor decizii informate, corecte şi responsabile în legătură cu consumul de substanțe.

 

CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG BOTOȘANI

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page