RETETA | Vinete cu usturoi

Ingrediente:

3 vinete potrivite,
70 ml ulei,
sare ,
7 catei de usturoi.

Mod de preparare:

Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele si se tin 30 minute in apa rece cu sare. Se scurg apoi de apa si se storc pentru a elimina zeama amara. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga feliile de vinete stoarse, se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba inabusit cca 15-20 min la foc mic. Se amesteca din cand in cand , iar cand vinetele sunt patrunse se ia de pe foc si se adauga usturoiul taiat marunt.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close