Retete

RETETA | Somon în sos de lămâie și rozmarin

Ingrediente:

450 g file de somon

1 lingură ulei

80 ml vin alb

zeama de la 1 lămâie

1 lingură miere

½ lingură rozmarin tocat

1 linguriță amidon

sare

piper

felii de lămâie

crenguțe de rozmarin

Mod de preparare:

Tai somonul bucăți potrivite. Îl condimentezi cu sare și piper, după gust, apoi îl ungi cu puțin ulei. Rumenești peștele într-o tigaie 3-4 minute, pe fiecare parte.

Adaugi vinul, zeama de lămâie, mierea și rozmarinul și mai ții tigaia pe foc încă 1-2 minute. Dizolvi amidonul în puțină apă și îl combini cu sosul. Servești somonul cu felii de lămâie și crenguțe de rozmarin.

Sursa https://cooktoria.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page