Retete

RETETA | Somon cu legume la cuptor

Ingrediente:

4 medalioane de somon
500 g broccoli
500 g conopidă
2 morcovi
4 căţei de usturoi
sare
piper
100 ml ulei

Mod de preparare:

Se curăţă broccoli, conopida şi morcovul, apoi se taie morcovul rondele şi se desfac conopida şi broccoli în bucheţele. Se pun morcovii la fiert în apă clocotită cu sare pentru 10
minute, apoi se adaugă conopida şi broccoli şi se mai lasă 5 minute.

Se spală bucăţile de somon, se presară cu sare şi piper şi se aşază într-o tavă împreună cu legumele fierte pe jumătate şi scurse. Se stropeşte totul cu ulei, se adaugă usturoiul tocat fin, se acoperă tava cu o folie de aluminiu şi se introduce la cuptor pentru 30 de minute.

Se scoate folia şi se mai lasă să se rumenească 15 minute.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page