Sport

Final norocos pentru FC Botoșani în manșa tur a barajului

FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, în manșa tur a barajului pentru promovare / retorgradare în Superliga.

Divizionara secundă a avut un început de meci curajos. După o centrare venită din partea dreaptă, tânărul Alexandru Stan a reluat spre poartă, dar încercarea acestuia a trecut puțin pe lângă.

Apoi, Eduard Florescu, cel mai periculos jucător al botoșănenilor, și-a intrat în rol. A reușit o serie de driblinguri în apropierea porții adverse, iar șutul trimis din poziție ideală a fost blocat de Garutti. Tot Florescu a fost omul care a produs cea mai importantă ocazie a trimis reprize. A trimis o centrare frumoasă pentru Miron, dar fostul jucător de la FCSB a reluat cu capulpeste poartă.

În prelungirile primei reprize, Blănaru a reușit să deschidă scorul pentru oaspeți, dar s-a dovedit că acesta plecase din poziție de ofsaid.

În repriza secundă, posesia le-a aparținut gazdelor, care au căutat în permanență drumul spre gol, dar fără să îi creeze mari emoții lui Croitoru.

Cei de la Mioveni au fost extrem de periculoși pe finalul meciului. În minutul 80, Șerban a scăpat spre poarta adversă, dar Miron a intervenit perfect, respingând în corner. La faza următoare, Blănaru a scăpat și el singur cu Kukic, dar execuția acestuia a fost defectuoasă.

După ocaziile uluitoare ratate de oaspeți, norocul nu l-a părăsit pe Bogdan Andone nici în prelungiri. Aldair șutează de la distanță și îl surprinde pe Croitoru! 1-0 pentru Botoșani. Moldevenii vor aborda returul de săptămâna viitoare cu avantaj minim. Meciul decisiv este programat vineri, 24 mai, de la 20:00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page