RETETA | Salată verde cu peşte afumat

Ingrediente

250 g somon afumat
½ salată verde
100 g baby spanac
5 roșii cherry
1 morcov
6 ciuperci sotate
ulei de măsline
zeama de la 1 lămâie
sare
piper

Mod de preparare

Speli salata și spanacul. Tai roșiile cherry și ciupercile și dai morcovul prin răzătoare. Amesteci totul într-un bol, pui fâșii de somon, adaugi ulei și zeama de lămâie, sărezi și piperezi după gust.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close