RETETA | Ruladă de carne

Ingrediente:
  • 2 ouă crude
  • 4 ouă fierte
  • 8 felii bacon
  • 500 g pulpe de pui tocate
  • 500 g ficăţei pui fierţi
  • 100 g pesmet
  • 1 legătură ceapă verde tocată
  • 3 căţei de usturoi
  • boia de ardei iute, opţional
  • verdeaţă
  • sare, piper
Mod de preparare:
Dai ficăţeii prin maşina de tocat şi îi amesteci cu carnea, cu ouăle crude, pesmetul, ceapa, usturoiul pisat, sare, piper, după gust şi, opţional, cu boia de ardei iute. Omogenizezi şi pui jumătate din compoziţie într-o tavă de chec tapetată. Nivelezi, aşezi ouăle fierte şi descojite, restul de compoziţie şi o îmbraci în felii de bacon.
Dai tava la cuptor, la foc mic, aproximativ o oră. Serveşti rulada cu garnitura dorită şi presărată cu verdeaţă.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close