Sanatate

SANATATE | Ouăle de prepeliță consolidează imunitatea

Ouăle de prepeliță au o mulțime de beneficii miraculoase asupra stării noastre de sănătate.

În ziua de azi, ouăle de prepeliță sunt tot mai cautate și motivul pentru acest lucru este nu numai că au un gust delicios, dar și proprietățile lor sunt extrem de utile. Studiile vechii confirmă că ouăle pot fi numite ,,super alimente” și sunt o sursă de sănătate pentru toate vârstele deoarece nu provoacă alergii și nici nu cresc nivelul de colesterol ,,rău”.

Numeroase studii în domeniu confirmă faptul că ouăle de prepeliță ascund o adevărată farmacie naturala. Lista de proprietăți utile este foarte lungă, dar ne limităm la cele mai importante cinci dintre ele:

Ajută la îmbunătățirea abilităților mentale

Publicații medicale susțin că ouăle de prepeliță au un impact pozitiv asupra dezvoltării creierului, mai ales în copilăria timpurie. În Țara Soarelui Răsare, în conformitate cu tradițiile, copiilor și elevilor li se ofereau zilnic cel puțin două ouă de prepeliță. Acestea conțin vitamine valoroase și oligoelemente, cum ar fi magneziu, care ajută la dezvoltarea creierului la adolescenți și previne formarea de neurotoxine.

Stimulează potența

Cu mult înainte, în medicina populară se recomandă ouă de prepeliță crude ca remediu pentru impotență. Experții sunt de acord cu asta, pentru că fosforul conținut în ouă stimulează potența.

Află mai multe AICI!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!