RETETA | Legume pane, fără ou

Ingrediente:

legume la alegere (vinete, dovlecei, ciuperci, morcovi, conopida, etc)
apa minerala
faina
cimbru
menta
piper
boia dulce de ardei dupa gust
sare
piper

Mod de preparare:

Se prepara aluatul pentru clatite astfel incat sa fie putin mai gros decat in mod normal. Pentru prepararea acestuia se foloseste apa minerala, faina, cimbru, menta si boia dulce. Se amesteca totul foarte bine si apoi se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Intr-o farfurie amesteca cateva linguri de faina cu putina sare.

Taie legumele felii de aproximativ jumatate de centimetru grosime.

Trece fiecare felie de legume prin faina apoi scufunda-le in aluatul de clatite. Prajeste-le in baie de ulei pana devin aurii pe ambele parti.

Scoate-le pe o farfurie peste care ai asezat prosoape absorbante, pentru a scapa de excesul de ulei.

Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close