RETETA | Gogoşi cu struguri

Ingrediente:

  • 200 g branza de vaci
  • 160 g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
  • boabe de struguri

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de copt,bicarbonatul,esenta de rom,coaja de lamaie si framantam un aluat omogen si nelipicios,

Invelim in folie si dam la rece o ora.

Boabele de struguri le spalam si le lasam sa se scurga bine.

Formam bilute din aluat,platizam putin dupa care adaugam o bobita de strugure si formam bilute,

Le prajim in baie de ulei la foc iute dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

La final le pudram cu zahar pudra.

Sursa: bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close