Retete

RETETA | Fasole bătută cu ardei iute (de post)

Ingrediente:

100 g fasole albă, fiartă

100 g fasole pestriță, fiartă

50 ml supă în care a fiert fasolea

2 ardei copți, curățați

2 linguri pastă de tahini

1 ardei iute

1 lingură zeamă de lămâie

2 linguri zeamă de lime

1 cățel de usturoi

sare, după gust

Mod de preparare:

Îndepărtezi sâmburii ardeiului iute, apoi îl toci și-l pui în blender împreună cu fasolea, ardeii copți, pasta de tahini, zeama de lămâie și de lime, cățelul de usturoi. Pasezi toate ingredientele până când obții o pastă. Torni supă până când ajungi la consistența dorită, apoi condimentezi cu sare, după gust.

Sursa http://foodgalleygab.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page