RETETA | Creveţi în sos de unt, pătrunjel şi lămâie

Ingrediente:

500 g creveţi decorticaţi

1 lămâie

40 g unt

1 legătură pătrunjel

3 căţei de usturoi

sare

piper

1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare: 

Pentru început, curăţă bine creveţii şi ai grijă să nu rămână înveliş tare pe ei. Spală-i şi pune-i deoparte. mărunţeşte usturoiul şi pune-l în tigaia încinsă împreună cu o lingură de ulei.

Lasă usturoiul să se înmoaie şi apoi adaugă untul. Când untul s-a topit, adaugă creveţii şi găteşte-i până devin rozalii. Asezonează cu sare şi piper, stoarce sucul de la o lămâie peste ei şi adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Opţional, poţi fierbe orez în care ai adăugat jumătate de linguriţă de şofran şi poţi servii creveţii pe pat de orez, iar la final să adaugi sosul din tigaie.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close