Local

Autospecială de primă intervenție pentru lucrul cu apă de înaltă presiune și hidroperforare pentru ISU Botoșani

Achiziționarea tehnicii de intervenție performantă care să asigure servicii la cele mai înalte standarde pentru cetățeni este și va rămâne o prioritate pentru ISU Botoșani astfel că și în perioada următoare vor fi depuse eforturile necesare pentru ca acest proces să continue, în cele mai bune condiții, iar angajamentele asumate să fie optim acoperite.

Astăzi, 6 septembrie a.c., primele 12 autospeciale de primă intervenție pentru lucrul cu apă de înaltă presiune și hidroperforare, din totalul celor 42 achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, vor completa parcul auto al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Celelalte 30 de autospeciale vor firecepționate și distribuite inspectoratelor pentru situații de urgență până la sfârșitulluniioctombriea.c.

Distribuție: ISU B-IF (1), ISU Alba (1), ISU Arad (1), ISU Bacău (1), ISU Bihor(1), ISU Bistrița-Năsăud(1),ISU Botoșani(1), ISUCălărași(1),I SUCaraș-Severin(1), ISUCluj (1) ,ISUCovasna(1) șiI SUDâmbovița(1)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page