Localsocial

Apel umanitar! Luca are doar 8 ani și are nevoie urgent de ajutorul tău!

Există câteva cuvinte în această lume care îți provoacă imediat durere, anxietate, furie sau depresie, atunci când sunt strict legate de tine sau de viața celor dragi ție. Pe lângă temutul „cancer”, care cutremură pe oricine, „autism” este diagnosticul care schimbă radical viața părinților ai căror copii au fost loviți de o astfel de boală.
Marius și Florina Manolachi luptă de ani de zile pentru sănătatea fiului lor, Luca. Încă de la naștere au realizat că nu vor avea o viață ușoară, după ce băiețelul a venit pe lume prematur și a suferit două hemoragii cerebrale care i-au afectat dezvoltarea locomotorie și intelectuală.
„Am știut de la început că dacă Dumnezeu îl va lăsa în grija noastră, vom fi înzestrați cu putere să îl creștem mare și puternic. Am făcut orice efort ca să îi diminuăm problemele, dar sechele vor fi mereu. El crește și devine tot mai greu de îngrijit. O paralizie cerebrală și autismul sunt greu de tratat, dar există dovezi că iubirea și efortul comun aduc beneficii”, povestește Florina.
Astăzi, Luca are 8 ani, merge la școală și la terapii, socializează și își dorește mai multă independență. Vrea să poată merge singur, fără să fie ajutat, însă acest lucru nu poate deveni realitate decât în urma unei operații efectuate la Spitalul Acibadem din Turcia. Intervenția este promițătoare, dar și foarte scumpă – costă 25.000€.
Luca are nevoie de noi. Stă în puterea noastră să îl ajutăm!
Pentru donații:
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Luca Manolachi!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page