Politic

George Simion în campanie electorală la Botoșani – FOTO&VIDEO

This content has been archived. It may no longer be relevant

Deputatul George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat marți, într-o conferință de presă, că județul Botoșani și regiunea Moldovei nu beneficiază în mod real de investițiile invocate de premierul Marcel Ciolacu, cu toate că cetățenii au susținut cu fidelitate Partidul Social Democrat, de-a lungul timpului.

„Locuitorii din județul Botoșani au votat timp de 30 de ani și au acordat tot creditul posibil PSD-ului, iar acest partid nu a făcut nimic pentru ei. Investițiile și banii alocați Moldovei anunțați de Marcel Ciolacu nu se văd. Mi-aș fi dorit să vin pe autostradă și să vin în trei ore până la Suceava sau la Botoșani, dar lucrul acesta nu se întâmplă. Astea sunt lucrurile reale, care contează. Noi credem cu tărie că nu trebuie să lăsăm pe nimeni în urmă”, a afirmat George Simion.

Liderul AUR a subliniat că „pariază” pe candidații susținuți pentru alegerile locale din Botoșani.

„Am venit la Botoșani pentru a fi alături de candidații noștri și pentru a îndemna botoșănenii să voteze AUR pe toate cele cinci buletine de vot. Atât domnul Eusebiu Cilibiu, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean, cât și domnul Cătălin Silegeanu, candidatul la Primăria municipiului Botoșani, dar și coordonatorul județean Ariadna Cîrligeanu sunt oameni tineri, care își doresc să schimbe viitorul Botoșaniului și al României. Pariez pe ei și le ofer încrederea să demonstreze într-o luptă corectă. Nu prea avem parte de bătălii electorale corecte în România, dovadă aceste alegeri comasate, dovadă că avem un singur tur de scrutin”, a mai adăugat George Simion.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page