LocalPolitic

Valeriu Iftime a câștigat șefia Consiliului Județean Botoșani – FOTO&VIDEO

La Botoșani președinția Consiliul Județean este câștigată de Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, potrivit rezultatelor de la alegerile locale 2024.

Valeriu Iftime a spus încă din campania electorală că s-a decis să intre în politică pentru a dezvolta județul, ajuns unul dintre cele mai sărace din țară, deși are potențial uriaș, mai ales agricol.

Pentru mine, politica este un mijloc de a face bine oamenilor, o oportunitate de a dezvolta județul, de a aduce o contribuție în comunitatea mea de botoșăneni! Nimic mai mult! Îmi doresc să schimb din temelii dinamica instituțiilor din Botoșani, care s-au îndepărtat alarmant de mult de scopurile lor. Îmi doresc să tai de la rădăcină tot ceea ce înseamnă corupție și nepotisme și să redau Consiliul Județean botoșănenilor.

Vreau să demonstrez că politica nu înseamnă vorbe goale și promisiuni lipsite de fapte. Pentru mine, acest pas înseamnă o șansă de a transforma toate idealurile noastre în realitate și de a ridica Botoșaniul din letargia în care s-a cufundat de atâția ani”, declară Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime a declarat că victoria revendicată în competiția pentru președinția Consiliului Județean s-a bazat pe emoția oamenilor, care „a bătut matematica unor nepricepuți”.

Emoția care este a oamenilor a bătut matematica unor nepricepuți. Și aș vrea să punctez aici, pentru că acum trei luni de zile când am intrat în jocul ăsta și când 10 sau 11 primari liberali cu anumită ținută și anumită construcție în spate, cei doi mari strategi ai PSD care au spus atunci că PNL va muri la Botoșani. PNL nu a murit pentru că eu și echipa mea am făcut ceea ce trebuia să facem: am arătat oamenilor că politica nu e doar o chestiune de interese, o chestiune privată a cuiva. Politica e pentru oameni și oamenii trebuie să vadă în noi un fel de bunătate, un fel de atenție și de grijă. Pentru tot ce s-a întâmplat zilele astea, am cele mai calde mulțumiri față de toți cei care m-au votat. (…) Voi fi mult mai atent față de cei care nu m-au votat, iar aici mă gândesc tocmai la cei mai necăjiți”, a afirmat Iftime.

El susține că scorul cu care a câștigat șefia Consiliului Județean ar fi fost mai mare, dacă nu s-ar fi anulat mii de buletine de vot.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page