Politic

Alegeri interne în USR Botoșani

Având în vedere congresul USR convocat pentru 29 iunie 2024, rezultatele sub așteptări obținute la scrutinul din 9 iunie, faptul că actualele organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene, respectiv de la nivelul filialei municipale USR Botoșani au fost alese în urmă cu mai bine de 3 ani, astăzi, Cristina Lăcătușu – președintele filialei județene USR Botoșani, a convocat conferința filialei județene USR Botoșani pentru data de 23 iunie.

Pe ordinea de zi, pe lângă alegerea delegaților pentru congresul USR se află și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene.

Conferința județeană pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene USR Botoșani va avea loc pe 7 iulie.

La rândul ei, Raluca Curelariu, președintele filialei locale USR Botoșani, a convocat Adunarea Generală a filialei Locale USR Botoșani pentru datele de 20, respectiv 21 iunie.

Pe lângă alegerea delegaților care să participe la conferința județeană, pe ordinea de zi a Adunării Generale va fi și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale.

Adunarea Generală pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale USR Botoșani va avea loc pe 5, respectiv 6 iulie.

USR Botoșani transmite pe această cale mulțumiri tuturor botoșănenilor care au votat Dreapta Unită pe 9 iunie, voluntarilor care s-au implicat în săptămânile premergătoare scrutinului ce tocmai a trecut, dar și celor implicați în secțiile de votare și birourile de circumscripție.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page