Educatie

Polițiștii alături de copiii unei grădinițe din Ștefănești – FOTO

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost în vizită, la Grădinița cu program normal, din orașul Ștefănești, unde au desfășurat activități de informare și prevenire și le-au prezentat copiilor autospecialele de poliție.

 

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.

 

Într-o modalitate interactivă, cei mici s-au familiarizat cu indicatoarele rutiere și regulile de circulație, fiindu-le explicată semnificația și importanța fiecăruia, precum și modul de funcționare al semaforului pentru pietoni și pentru mașini.

 

Prin intermediul jocului, copiii au învățat cum trebuie  să se asigure la traversarea străzii și care este modalitatea corectă de a traversa, precum și obligațiile pe care le au când strada este prevăzută cu semafor electric.

 

În cadrul activității, cei mici au avut acces în interiorul autospecialelor de poliție rutieră și au putut să acționeze semnalele acustice și vizuale al autospecialelor de poliție, simțindu-se și ei, pentru câteva momente, mici polițiști.

 

La finalul activității, cei mici au avut parte de surprize dulci, din partea polițiștilor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page