Liga 1Sport

SPORT | Antrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan, înaintea meciului cu Viitorul Constanța: “E campioana României, au jucători de valoare”

Antrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan, împreună cu jucătorii Andrei Dumitraș și Andrei Burcă înaintea partidei de luni cu Viitorul Constanța.

”Va fi un meci ca oricare altul, trei puncte puse în joc, sperăm ca până la ora jocului vom reuși să refacem jucătorii din punct de vedere fizic și mental. E campioana României, au jucători de valoare, au și minusuri au și plusuri, sperăm să anihilăm jucătorii lor care fac diferența. Rămâne de văzut în cele două meciuri care au rămas câte puncte reușim să adunăm. A fost un tur de campionat reușit dar ținând cont că se mai joacă din retur sperăm că la sfârșitul anului să fim pe un loc cât mai bun. Grupul și suporterii sunt plusurile noastre.”, a declarat antrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan.

”Încă nu avem experiența aia de a gestiona un rezultat pozitiv. Binențeles că imi reproșez când iau gol, dar important e că am învățat ceva din acest meci și sperăm să nu mai repetăm aceste greșeli pe viitor. Țucudean e un atacant puternic care a fost la echipe valoroase dar dacă suntem concentrați și respectăm ceea ce ne spune domnul antrenor sunt convins vom reuși să facem față. Nu am avut impus de conducere un obiectiv dar noi în vestiar vorbim zi de zi, stim ce avem de făcut, știm ce avem de lucrat și știm unde ne dorim să fim la sfârșitul campionatului ”, a declarat Andrei Burcă.

”Nu e un meci special. Am avut o experiență scurtă acolo dar e un meci important, trebuie să reușim să ne facem jocul, să obținem cele trei puncte pentru că conducând de două ori și pierzând două puncte este puțin supărător. Viitorul a demostrat și anul trecut, au câștigat campionatul când nimeni nu se aștepta, cu siguranță că au un lot valoros dar noi ne bazăm pe puterea grupului și sperăm să-i învingem. Cu domnul Hagi nu am nimic, am avut o experienșă acolo, este un om care știe mult fotbal dar sperăm la finalul meciului să ne bucurăm. Noi încercăm să facem mai puține greșeli decât la meciul cu Iașul și tactica noastră e aceea de a învinge.
Publicul nostru este alături de noi, ne susțin indiferent de vreme, le mulțumim și încercăm și noi cu rezultatele sa-i mulțimim. ”, a declarat Andrei Dumitraș.

Sursa: fcbotosani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page