Sport

Botoșaniul a răsunat de aplauze la evenimentul Școala Generației Unificate! – FOTO

Al doilea eveniment al acestei săptămâni, organizat de Special Olympics România[1], sub egida programului Școala Generației Unificate, a avut loc astăzi la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi. Gazda noastră de astăzi a fost martoră la momente extraordinare alături de echipa BRAVI.

Evenimentul sportiv unificat a adus împreună 84 de sportivi și parteneri unificați care au participat cu entuziasm la competiții de baschet și fotbal. Cu sprijinul a 41 de profesori, antrenori și voluntari, participanții s-au bucurat de medalii și de o atmosferă plină de energie pozitivă.

În paralel, Întâlnirile Generației Unificate au reunit 20 de tineri, cu și fără dizabilități, pentru a învăța ce înseamnă să fii lider. Aceștia au fost inspirați de campionul Andrei Pălimariu, care le-a împărtășit din experiența și cunoștințele sale.

La eveniment au participat cu entuziasm și implicare următoarele școli și asociații:

  • Liceul Pedagogic Nicolae Iorga
  • Școala Gimnazială Spiru Haret
  • Școala Profesională Specială Ion Pillat Dorohoi
  • Școala Profesională Specială Sf. Stelian
  • Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi
  • Colegiul Național A.T. Laurian
  • ACS Sporturi Adaptate Botoșani

Voluntarii au avut un rol esențial în organizarea și desfășurarea evenimentului, pentru care le suntem deosebit de recunoscători.

Mulțumim tuturor celor implicați și felicităm participanții pentru entuziasmul și energia pozitivă adusă! Continuăm să promovăm incluziunea și să susținem sportivii noștri în toate inițiativele lor.

Programul Școala Generației Unificate este finanțat de Excelența Sa Șeicul Mohammed Bin Zayed Al Nahyan, Președinte al U.A.E., Conducător al Abu Dhabi și Comandantul Suprem al Forțelor Armate al Emiratelor Arabe Unite, prin @specialolympics International.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page