Liga 1Sport

SPORT | Costel Enache: „Vedem în jurul nostru că sportul crează un astfel de momente de dezechilibru și nu trebuie să luăm lucrurile chiar în tragic”

Iată ce spune Costel Enache înaintea meciului cu Juventus București din cadrul etapei a X-a a Ligii 1 Betano.

”Consider despre adversar că rezultatele sunt sub nivelul jocului, am urmărit jocul celor de la București și am observat un joc decât o arată rezultatele. Amintesc meciul cu Dinamo din prima etapă, cu Voluntari, meciul de la Astra, e o echipă destul de consistentă în joc dar care lipsa de experiență la acest nivel a făcut diferenta în rezultatele. Noi trebuie să gestionăm bine acest aspect să înțelegem nu ne așteaptă un meci ușor, e o deplasare în care trebuie să fim prezenți nu doar fizic ci și 100% mental. Mai avem trei anternamente iar pentru mine sunt criterii de selecție.

Mental încercăm să fim echilibrați, ne uităm în jurul nostru și vedem că nu suntem singura echipă care am călcat strâmb. Noi am făcut-o cu un adversar foarte bun, am avut și noi lipsă de inspirație. Vedem în jurul nostru că sportul crează un astfel de momente de dezechilibru și nu trebuie să luăm lucrurile chiar în tragic. Nu putem să aruncăm vine pe unul din jucători. Așa cum tortul l-am tăiat în feliuțe la fiecare la victorii la fel și la înfrângere ne asumăm fiecare partea lui de responsabilitate. În acest sezon vârfurile noastre nu au marcat dar au creat, avem combinații făcute cu ei, avem pase decisive, au adus mingea în fața porții pentru un gol. Nu suntem o echipă care să ne bazăm pe un oc decisiv al atacantului. El face parte în concepția noastră dintr-un joc colectiv, jucători care crează spații care crează goluri., a declarat principalul botoșănean, Costel Enache.

Sursa: fcbotosani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page