Retete

RETETA | Coșulețe cu șuncă și ciuperci

Ingrediente:

1 pachet foi de plăcintă

4 felii șuncă de pui

1 mână de ciuperci la conservă

½ ceapă tocată

2 linguri parmezan ras

1 lingură unt topit

1 lingură pătrunjel tocat

Pentru umplutură

2 ouă

100 ml lapte

2-3 lingurițe parmezan ras

oregano

sare și piper

Mod de preparare:

Tai foile de plăcintă în pătrate egale, de mărimi potrivite. Așezi căte două foi în forme speciale de brioșe. Vor ieși aproximativ 12 coșulețe. Le ungi cu puțin unt. Umpli cu bucățele de șuncă de pui, ciuperci feliate și ceapă, în mod egal.

Separat, mixezi într-un bol toate ingredientele pentru umplutură. Torni în mod egal compoziția în forme. Presari parmezan pe deasupra. Încălzești cuptorul la 180 °C. Dai la cuptor aproximativ 15-20 de minute. Servești cu pătrunjel.

Sursa http://www.qlkitchen.com/mini-quiche-recipe/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page