Retete

RETETA | Lasagna cu brânză și șuncă

Ingrediente:

12 foi lasagna

100 g ceapă tocată

2 linguri unt

3 linguri făină

400 ml lapte

200 g brânză de vaci

400 g cașcaval

200 g șuncă

200 g ciuperci

pătrunjel

Mod de preparare: 

Prepari foile de lasagna conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Topești untul în tigaie, adaugi ceapa tocată și ciupercile și lași până când se înmoaie. Adaugi laptele, făina și omogenizezi. Ții sosul pe foc până când se îngroașă, apoi pui pătrunjel tocat.

Așezi într-o tavă un strat de sos, unul de foi, unul de brânză, unul de cașcaval, unul de șuncă, sos și repeți până când termini ingredientele, deasupra fiind cașcaval.

Dai lasagna la cuptor 35-40 de minute.

Sursa http://www.thekitchenismyplayground.com/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page