Retete

RETETA | Ruladă de biscuiți cu nucă de cocos

Ingrediente:

  • Ingrediente pt foi: 500 g biscuiti
  • 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte
  • trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde)
  • 3 linguri cacao.
  • Ingrediente pt crema: 200 g zahar pudra
  • 200 g unt(1 pachet)
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 vanilii.

Mod de preparare:

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pt ca nu trebuie sa folositi aragazul.

Mod de preparare pt foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao,laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece.

Se taie de grosimea unui deget.

Mod de preparare pt crema: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page