Sport

SPORT | FABULOS! Keşeru scrie istorie la Steaua. Un singur jucător din lume a mai reuşit asta în “Era Europa League”

Claudiu Keşeru a reuşit un nou meci senzaţional în tricoul Stelei. La debutul în Europa League, atacantul în vârstă de 27 de ani a reuşit un hat-trick.

Transferul la Steaua i-a adus lui Keşeru cea mai productivă perioadă din cariera de profesionist. Deşi n-are tricoul de titular asigurat, atacantul venit de la Bastia are o rată incredibilă de gol/meci. În campionat, Keşeru a avut 7 apariţii, dintre care în 5 a început ca titular. În tot acest timp Keşeru a marcat 9 goluri, dintre care 6 contra Pandurilor – record în istoria Stelei.

Keşeru şi-a arătat instinctul de ucigaş şi în Europa League. Contra lui Aalborg, internaţionalul român a reuşit un hat-trick. Seria de trei goluri a început de la scorul de 2-0. Keşeru a marcat în minutule 61, 65 şi 72, al doilea cel mai rapid hat-trick din istoria competiţiei. Lider la acest capitol lider este Mulenga, de la FC Utrecht, cel care a marcat 3 goluri într-un interval de 9 minute, în meciul cu luxemburghezii de la Jeunesse d’Esch, în preliminariile Europa League. De la faza grupelor în sus, hat-trick-ul lui Keşeru este însă cel mai rapid din Europa League. 

15 goluri a marcat Keşeru în acest sezon, în 13 apariţii: 9 goluri în campionat, 1 în preliminariile Ligii, două în Cupa Ligii şi hat-trick în Europa League.

Sursa: mediafax.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page