Sport

SPORT | Şi Adrian Mutu pleacă de la Petrolul! Destinaţie șoc pentru ”Briliant”

După ce antrenorul Răzvan Lucescu şi membrii staff-ului său au fost demişi, gruparea Petrolul Ploieşti are parte de încă o pierdere.

Adrian Mutu s-a despărţit de gruparea Petrolul Ploieşti! După antrenamentul efectuat în dimineaţa zilei de astăzi cu echipa ”lupilor galbeni”, atacantul şi-a făcut bagajele şi a plecat de la Ploieşti, anunţă digisport.ro.

Mutu va semna un contract pe o perioadă de 3 luni cu gruparea indiană Chennai Titans, unde va câştiga 500.000 de euro. ”Briliantul” va fi cedat de Petrolul sub formă de împrumut, iar gruparea prahoveană va primi 100.000 de euro din această tranzacţie 100.000 de euro.

În campionatul Indiei au venit în ultima perioadă nume mari ale fotbalului mondial, precum Anelka, Del Piero, Trezeguet, Robert Pires sau Joan Capdevila. Acesta va fi primul sezon profesionist din campionatul acestei ţări.

Totuşi, Mutu ar putea fi ”deturnat” de la Chennai Titans de o altă echipă din India, Pune City. Această grupare are un parteneriat cu clubul italian Fiorentina şi este patronată de celebrul actor indian Salman Khan! Unele surse din cadrul formaţiei Petrolul Ploieşti afirmă că Mutu nu va pleca în India în această săptămână, el urmând să evolueze în partida cu Steaua, programată duminică (ora 21.00, Look TV), pe arena ”Ilie Oană”, în etapa a 8-a a Ligii I.

Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al formaţiei Petrolul, s-a arătat surprins de vestea că Mutu va pleca în India. ”Domnul Capră m-a asigurat că Mutu nu pleacă nicăieri. Asta mi s-a transmis astăzi. În acest moment, eu nu ştiu nimic despre vreo plecare a cuiva de la Petrolul, cu atât mai puţin Mutu”, a declarat Mulţescu, la Dolce Sport.

”Cu Mutu, nu este nimic concret. Am cunoştinţă, într-adevăr, despre interesul celor din India pentru el. Chestiunea este ceva mai veche, ea datează din vară, când eram în cantonament în Slovenia. Tot ce pot să vă spun este că ne bazăm pe serviciile lui Adrian Mutu în continuare, inclusiv în meciul cu Steaua. Aştept o ofertă concretă pentru Mutu. Dacă va fi ceva serios, ne vom aşeza la masa negocierilor. Orice jucător poate fi înlocuit de efortul echipei sau cu un alt jucător de o valoare asemănătoare celui plecat”, a precizat şi Dan Capră, patronul clubului Petrolul, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi.

Sursa: romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page