Sport

SPORT | Pițurcă a primit VIZA de Arabia și pleacă să semneze! Selecționerul negociază cu Burleanu despărțirea

► Arabii anunta ca transferul s-a facut
► Piturca a obtinut deja viza de Arabia
► 6 oameni va avea in staff Piturca

UPDATE: Victor Piturca este in acest moment la FRF si discuta cu presedintele Razvan Burleanu in biroul acestuia, anunta Prosport.ro


UPDATE: FRF isi cauta selectioner insa e posibil ca Burleanu sa accepte varianta ca Piturca sa antreneze si in Arabia si la nationala in acelasi timp. Piti ar putea sa faca “naveta” cum o face Ranieri la nationala Greciei. Acesta din urma este stabilit in Italia si vine in Grecia doar cu cateva zile inainte de cantonamentul echipei inainte de jocurile din preliminarii.


Presa araba se pregateste sa ii faca primirea lui Victor Piturca, acesta urmand sa ajunga joi in Jeddah, pentru a semna pe doua sezoane cu Al Ittihad.

Arabii scriu astazi ca Piturca a obtinut viza de Arabia, alaturi de 6 alte persoane, ce vor face parte din staff-ul sau. Acestia vor fi cazati intr-un resort de lux din Jeddah, si vor primi masini de lux din partea clubului, asa cum a stipulat Victor Piturca in contract, clauzele fiind dezvaluite ieri de www.sport.ro.

Situatia la club este una tensionata, atmosfera fiind una incendiara la propriu si la figurat. Jucatorii au fost amendati de catre conducere, care i-a amenintat cu taierea a 30% din contracte, in timp ce secundul ramas interimar, Amr Anwar, a fost nevoit sa mute antrenamentele de dimineata din cauza caldurii.

“Este imposibil sa facem antrenamente in timpul zilei, asa ca am mutat sedintele de pregatire de dimineata devreme iar atunci lucram in sala, nu in aer liber”, a spus Amwar in presa araba.

Sursa: sport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page