Retete

RETETA | Vinete umplute cu ciuperci

Ingrediente:

2 vinete potrivite,

1 pumn ciuperci (de crescatorie sau de padure),

1 ceapa potrivita,

2 linguri ulei,

2 rosii de marime potrivita,

4 catei usturoi,

1 lingurita supa de legume concentrata (sau 500 ml supa de zarzavat),

1 lingurita patrunjel verde tocat,

sare

piper

 
Mod de preparare:
Vinetele se curata de coaja, se taie in jumatati pe lungime si li se scoate miezul. Ciupercile se curata, se spala si se taie marunt. La fel ceapa si usturoiul. Se calesc toate in putin ulei incins, punand sare, dupa gust, si nitel piper; se mai pune o rosie taiata cubulete, se amesteca bine, apoi, cu aceasta compozitie, se umplu vinetele. intr-un vas se pune supa de legume, uleiul ramas si sare, dupa gust. Se aseaza apoi vinetele umplute. Se pun la cuptor pentru 30 de minute. Cand vinetele s-au muiat se mai pun cealalta rosie taiata felii, putin patrunjel verde si se mai lasa zece minute. Se adauga sare si piper dupa gust.
Sursa: www.kfetele.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page