RETETA | Tocăniță cu ciuperci și carne de porc

Ingrediente:

300 gr carne de porc lucru,
350 gr ciuperci,
1 morcov,
1 ceapa,
sare,
150 ml ulei,
3 rosii,
patrunjel verde.

Mod de preparare:

Bucatelele de carne se pun in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Se lasa cateva minute si se adauga apa fiarta cat sa acopere. Se adauga apoi rosiile rase, se lasa sa fiarba. Separat se taie ciuperciile feliute si se pun in putin ulei incins. Se lasa sa se caleasca. Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga ciupercile calite. se mai lasa 10 min si se adauga apoi patrunjelul taiat marunt.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close