Retete

RETETA | Tigaie picanta cu pui

Daca esti fan al preparatelor condimentate, poti pregati pentru masa de pranz o tigaie picanta cu pui si legume. Se prepara rapid si usor si este foarte delicioasa.

Ingrediente:

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ardei iute
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • salvie
  • ghimbir proaspat
  • praz

Mod de preparare:
Spala bine carnea de pui si legumele si taie-le fasii lungi si subtiri.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si adauga puiul. Amesteca-l incontinuu ca sa nu se prinda, pana capata o culoare maronie. Adauga ardeiul iute, prazul si dovleceii, apoi condimenteaza cu ghimbir, piper, sare si salvie si amesteca totul bine. Apoi, adauga si supa de legume.
Lasa totul sa fiarba inca 5 minute, la foc iute si amesteca din cand in cand.
Tigaia picanta de pui se serveste calda, decorata cu frunze proaspete de salvie.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page