Retete

RETETA | Sufleu de conopidă

Ingrediente:

    •  2 conopide
    •  3 oua
    •  400 g smantana
    •  200 g sunca presata de pui
    •  300 g branza telemea
    •  10 g unt

Mod de preparare:
Sufleu de conopida – se prepară foarte repede şi nu necesită multe ingrediente. Alegerea ideala pentru o masă sanatoasă si gustoasă care sa nu te țină mult în bucatarie.
Conopida se desface in buchetele mici si se spala. Se pune la fiert intr-un vas cu un praf de sare.

Dupa fierbere, se lasa la racit. Conopida fiarta se aseaza ordonat intr-o tava pe care in prealabil ai dat-o cu unt.

Intr-un vas se bat cele 3 oua si dupa se amesteca cu smantana.

Se rade branza, se taie sunca presata de pui (sau orice se prefera in locul acesteia) in feliute mici / cubulete. Acestea se presara ordonat deasupra conopidei din tava, dupa care smantana se toarna pe deasupra. Apoi se mai pune putina branza rasa pentru a se rumeni frumos la final.

Cand cuptorul este incins, introduci sufleul la foc potrivit, unde il lasi aproximativ 30 de minute.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page