RETETA | Salată turcească cu morcovi și iaurt

Ingrediente:

  • -400 g morcovi
  • -400 g iaurt
  • -1 bucata usturoi
  • -4 linguri ulei de masline
  • -sare dupa gust

Mod de preparare:

Iaurtul se pune intr-o strecuratoare sa se curga zerul si sa ramana o crema fina de iaurt.

Morcovii se dau pe razatoarea mare si se calesc in uleiul de masline, amestecad in continuu, timp de 7-8 minute.

Apoi se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu crema de iaurt. Se adauga sare dupa gust si usturoiul pisat.

Sursa: bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close