RETETA | Salată de leurdă cu ou

Ingrediente:

  • ulei
  • sucul unei jumătăţi de lămâie
  • 9 ouă
  • 2 legaturi leurdă

Mod de preparare:

Leurda poate înlocui usturoiul cu succes şi este foarte sănătoasă. Iată o salată de leurdă cu ou care îţi va fi pe plac!

1. Se pun ouale la fiert si apoi se curaţa. Un galbenus fiert se paseaza si se freaca cu ulei si suc de lamâie pentru a face maioneza.

2. Leurda se spala si se toaca marunt, dupa care se pune într-un vas alaturi de cele opt oua fierte si tocate marunt si albusul oului folosit pentru maioneza.

3. Se adauga maioneza, se amesteca usor si se da la rece pentru 30 minute.

Sursa: retete.unica.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close