RETETA | Salată de ardei copți

Ingrediente:

4 ardei grasi (2 rosii si 2 galbeni)
1 ceapa rosie mare
150 ml passata
1 catel usturoi
1 lingura suc de lamaie (sau otet)
1/2 legatura patrunjel
1/2 lingurita chili
3 linguri ulei
sare, piper

Portii: 4

Mod de preparare:

Se coc ardeii si se curata de coaja folosind tehnica de aici.Colectati intr-un bol sucul ardeilor. Se toaca ardeii cubulete mici.

  1. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata cat mai marunt pana se inmoaie un pic. Se adauga passata, usturoiul strivit, sucul de lamaie (sau otetul), chili si sare si piper dupa gust. Se fierbe pe foc mic cca 10 minute.
  2. Se adauga ardeii cubulete si sucul lor si se lasa sa fiarba inca 1 minut, amestecand usor.
  3. Dregeti salata de sare si suc de lamaie (otet). Adaugati patrunjelul tocat marunt.
  4. Lasati sa se raceasca la temparatura camerei si serviti cu paine prajita.

Sursa: e-retete.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close