RETETA | Rulouri cu legume

Ingrediente:
 8 – 10 foi de plăcintă
200 g ciuperci proaspete
1 morcov
1 dovlecel mic
1/2 ardei roşu
1/2 ardei verde
2-3 fire ceapă verde
1 lg pesmet
pătrunjel
cimbru
sare
piper

Mod de preparare:

Se toacă ciupercile şi ardeiul cubuleţe, ceapa verde se taie cât mai subţire, morcovul se dă pe răzătoare şi se pun legumele într-o tigaie încinsă cu câţiva stropi de ulei. Se condimentează cu sare şi piper şi se adaugă şi ciupercile. La final, adaugă pătrunjel tocat şi o lingură de pesmet. Ia câte o foaie de plăcintă şi taie-o în 3 părţi egale, apoi unge-o cu ulei sau unt. Pune câte o linguriţă din umplutura de legume şi rulează. Unge marginile cu apa şi apoi ridică-le ca să nu iasă umplutura.

Pune rulourile pe o tavă cu hârtie de copt, presară cu sare şi dă la cuptor până ce devin rumene.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close