Retete

RETETA | Ruladă de carne

Ingrediente:

700 grame de carne tocată
6 bucăți de slănină
6 bucăți de șuncă
5 bucăți de brânză / mozzarella
4 ouă
1 ceașcă de cremă de brânză
1 ceașcă pâine prăjită
1 ceapă tăiată în bucăți mici și subțiri
1 lingură de praf de usturoi
sare după gust

Mod de preparare:

Într-un castron de dimensiuni medii, se toarnă carnea, ouăle, ceapa tocată, pâinea, sarea și piperul și apoi se pornește amestecul cu o lingură de lemn.

Trebuie să bateți bine, astfel încât fiecare dintre ingrediente să fie complet unificat, dacă doriți să adăugați un fel de condiment pe care îl puteți face, să nu fiți timizi cu privire la acest aspect.

Odată ce această fază se termină, luați o foaie de folie de aluminiu și puneți-o pe o suprafață netedă, deasupra căruia veți pune amestecul cu 3 bucăți de șuncă, brânză și șuncă.

Apoi începeți să rolați totul, să luați o formă dreptunghiulară, să îndepărtați aluminiu și să acoperiți carnea cu restul de șuncă, brânză și șuncă.

Luați-l la cuptorul preîncălzit la 180 ° și lăsați-l să gătească timp de 30 de minute și puteți însoți acest vas excelent cu salată de legume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page