Retete

RETETA | Pulpă de curcan în sos picant

Ingrediente:

1 kg pulpa curcan
200 gr ketchup picant
usturoi, ghimbir
sare, piper

Mod de preparare:

Desfacem pulpa de curcan felii si condimentam cu sare si piper pe ambele parti

Prajim carnea in doua trei linguri de ulei pana se rumeneste usor.adaugam usturoiul pisat (2-3 catei dupa gust) si putin ghimbir tocat marunt.Lasam pana se inmoaie putin usturoiul si ghimbirul si se intrepatrund aromele.

Adaugam ketchup-ul picant , sau orice alt sos picant aveti in casa. 

Completam cu apa pana se acopera carnea si lasam sa fiarba la foc mic circa 15 minute .

Cand capata consistenta unui sos oprim focul si putem servi .

 Sursa: www.caietulcuretete.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page